Haal- en bezorgservice

Heb je geen tijd om je was- en stoomgoed naar ons toe te brengen? Onze stomerij bied sinds kort zijn ophaal- en bezorg service aan via het MijnWassie platform. Hiermee kun je eenvoudig online een bestelling plaatsen en wij komen deze bij je ophalen en bezorgen!

 

MijnWassie is een digitaal platform in samenwerking met een tal stomerijen waarbij je digitaal een bestelling kan plaatsen waarbij deze bij jou wordt opgehaald. Het is super makkelijk. Je vult je digitale wasmand met jouw wasgoed en de kleding die je wilt laten stomen. Je kiest wanneer we je order komen ophalen. Je kiest wanneer we jouw order terugbrengen. Maak een account aan en je kunt ons tot op de minuut volgen. Zo simpel is het!

Laat mijn was ophalen

netex-wit

Onze stomerij is NETEX lid. NETEX staat voor NEderlandse vereniging van TEXtielreinigers. De NETEX textielreiniger voldoet aan de hoogste eisen in Nederland als het gaat om kwaliteit, training, service, leveringsvoorwaarden en duurzaamheid. En in het zeldzame geval dat er iets misgaat, ben je alleen bij de NETEX stomerij gegarandeerd van een eerlijke klachtenprocedure.